Change Management
Interim-management

Goedgeest

Advies & Begeleiding

Interim management voor organisaties die het verschil willen maken

Er blijft een hoop noodzakelijk werk liggen in organisaties


Kampt jullie organisatie met cultuurproblematiek, achterstallig werk of beschadigde teams? 

Of is er grote behoefte aan een kwaliteitsslag of aan begeleiding van een organisatiewijziging?Dat zijn issues waar je niet zomaar uit komt


Het is lastig om iemand binnen de organisatie te vinden die genoeg vrij gemaakt kan worden om dit soort issues echt aan te pakken, vrij qua tijd en vrij qua organisatieoverstijgende visie. Het is wél nodig dat iemand de regie voert 


Je wilt het liefste dat iemand structuur aanbrengt, doelen stelt en haalt. Iemand die oog heeft voor de processen van de organisatie en voor de mensen die die processen moeten uitvoeren. 


Je wilt dat zo’n ingewikkeld proces soepel verloopt en niet halverwege blijft hangen – dat heeft de organisatie al te vaak meegemaakt. Daarom is het nodig dat er echt iemand dedicated op die klus wordt gezet. Je wilt geen adviseur die langs de zijlijn staat, maar juist iemand die de mouwen opstroopt en het werk doet binnen de organisatie.


En dat de resultaten gehaald worden.

Zonder dat je er zelf te veel mee bezig hoeft te zijn.Ja, dat zou mooi zijn…


En het kan! 


Je kunt Goedgeest inschakelen. Ad interim. 

Ik stroop mijn mouwen op en ga bij jullie op locatie aan het werk. Dedicated – toegewijd aan de klus die geklaard moet worden. Met oog voor de processen en voor de mensen en hun potentie.  

Zo lang en zo intensief als het werk vraagt. 

Tot het resultaat is gehaald.


Ik ben iemand die: 

  • structuur kan aanbrengen
  • doelen stelt en haalt en daarbij zorgt voor een inspirerende goede werksfeer
  • sterk gelooft dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten 
  • de sterke kanten van mensen ziet en hen enthousiasmeert om deze in te zetten
  • ervaren heeft dat samenwerken vanuit gedeelde belangen leidt tot de grootste prestaties en resultatenBel meteen, dan kijken we hoe ik jullie het beste vooruit kan helpenAls je geen ondersteuning inroept, blijft het probleem bestaan


Wees eerlijk: dat team draait al een flinke tijd slecht. Achterstallig werk wordt al maanden niet ingehaald. De cultuur verandert zichzelf niet en hoe hard jullie het ook geprobeerd hebben, die kwaliteitsslag brengt niet de resultaten die je wilt zolang je probeert hem intern te begeleiden, naast al het andere werk dat er gedaan moet worden.


Je hebt iemand nodig die je ondersteunt en die de regie pakt. 


Ik ben in staat om in korte tijd een relatie op te bouwen en verbinding te maken met medewerkers. Dan zet ik mijn schouders eronder en breng ik een stabiele basis tot stand, waarna een volgende manager het stokje probleemloos overneemt.  
Bel meteen, dan kijken we hoe ik jullie het beste vooruit kan helpen