Change Management
Interim-management

Goedgeest

Advies & Begeleiding

Tijd voor verandering! dacht ik.

Ik weet dat het anders kan, hoe het anders kan, en dat het anders moet. Ik begin voor mijzelf.

Het was aan het begin van de grote bankencrisis.


Binnen de grote bank waar ik werkte werd met verbazing gereageerd. Hoe kun je jouw mooie positie opzeggen. Hoe moet het met jouw hypotheek met superlage rente, hoe kun je zonder de optieregelingen, spaarfaciliteiten en je leaseauto?


Mijn medewerkers en de klanten waar ik een persoonlijk contact mee had opgebouwd vonden het jammer en tegelijkertijd was er bewondering voor wat zij zagen als lef.


Het ging niet om lef. 


De laatste jaren was ik leidinggevende van een afdeling die de strategische relaties van een grote internationale bank bediende. We willen allemaal van betekenis zijn en dat was precies wat ik lange tijd niet genoeg had gevoeld. 


Ik had dus een goede reden en zin in een heel nieuw avontuur.

Zin om iets te gaan doen dat ik echt zinvol vind, zin om deze wereld een stukje mooier te maken. 

Zin om alle kennis en vaardigheden die ik in 20 jaar had verkregen in te zetten voor organisaties die het verschil willen maken.


Ik startte Goedgeest en ging aan de slag om alles te bundelen tot een samenhangend geheel. Een geheel dat jou helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen.


Ik was er namelijk achtergekomen dat veel problemen worden veroorzaakt doordat mensen zich niet gezien en gehoord voelen


We willen gewoonweg allemaal van betekenis zijn. 

Als we dat niet ervaren, gaan we briesen, sputteren of, erger nog, we vervallen in onverschilligheid.


Ik ontdekte niet alleen dat patroon, maar ook de sleutel om het te veranderen

Die vatte ik samen als CIA.


En wat nu zo gaaf is, het werkt!


In de afgelopen jaren heb ik diverse organisaties ondersteund.


Zo heb ik een organisatie geholpen bij het optimaal inzetten van mensen voor de ‘extra’ taken. Niet door lukraak te verdelen op basis van beschikbaarheid. Nee, op basis van de sterke kanten van de mensen. Of zoals het nu vaak genoemd wordt;  op basis van ‘de soft-skills’. Passend bij de persoon en daardoor wordt de extra taak met veel meer plezier gedaan.


Ook heb ik teams ondersteuning gegeven bij het schrappen van allerlei overbodige stappen in hun bedrijfsprocessen. Kun je je voorstellen hoeveel energie er vrijkomt als onnodige en vaak frustrerende dingen niet meer hoeven te worden gedaan? 


Verder heb ik een organisatie begeleid bij het creëren van een grotere klantgerichtheid en diverse organisaties geholpen bij het verbeteren van de samenwerking.


Voor jou, werkgever die weet dat blije medewerkers voor blije klanten zorgen, werk ik graag.


Ik gun jou ook een organisatie waarin mensen elke dag als vanzelf het allerbeste van zichzelf laten zien

Betrokken.

Energiek.

Verlangend naar het beste resultaat.


Dat merk jij én dat merken jouw klanten.